BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Luchtvaartmaatschappijen hebben tot eind mei om eerste keer vliegtaks te betalen

De plenaire Kamer heeft vanavond de minitaxshift van de regering goedgekeurd. Het gaat onder meer om de nieuwe vliegtaks. Die gaat in op 1 april, maar de luchtvaartmaatschappijen hebben wel tot eind mei de tijd om die bijdrage een eerste keer te betalen, verduidelijkte minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V).

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.