Logeren tussen beren en wolven? Binnenkort kan het in Pairi Daiza

Panada Hao Hao met haar baby Tian Bao.
rv Panada Hao Hao met haar baby Tian Bao.
Dierenpark Pairi Daiza breidt uit. Naast een nieuwe dierenzone krijgt het park er ook drie verschillende overnachtingsmogelijkheden bij. Bezoekers krijgen daarbij de kans om echt ín het park te logeren. Vanaf het voorjaar van volgend jaar zouden de eerste toeristen in het dierenpark kunnen  verblijven.

Eric Domb, stichter van de dierentuin, maakte in november al bekend dat er plannen waren om gastenverblijven te bouwen in de zoo. Nu zijn er meer details beschikbaar.

Bezoekers zullen voortaan de nacht echt ín het park kunnen doorbrengen. Zo komt er in het nieuwe gedeelte van het park een indiaans dorp met kleine huisjes voor telkens vier personen. Wie er verblijft, heeft zicht op een landschap met beren en wolven. Bovendien krijgen gasten ook de kans om ’s ochtends mee de dieren te voederen, vertelt Domb aan VTM NIEUWS.

Daarnaast komen er ook verborgen huisjes onder de grond. Vanuit die huisjes zullen mensen andere wolven- en berensoorten kunnen bekijken. Tenslotte komt er ook nog een hotel met 26 kamers bij. Wie daar logeert, heeft zicht op een lagune met zeeleeuwen.

De gastenverblijven, goed voor 200 slaapplaatsen, zullen in de lente van volgend jaar klaar zijn voor het publiek. “Als alles goed gaat, kunnen we dat uitbreiden naar 2.000 slaapplaatsen,” zegt de oprichter.

Facebook Pairi Daiza4 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Walter Van Criekinge

  Ja den koekenbak hé

 • Gerard Braeckmans

  Kunnen de dieren naar de mensen kijken en zich afvragen hoe het zover kunnen komen is met die diersoort.

 • Dave Laureys

  Mooiste dierenpark van Europa ❤️

 • geert cortenbosch

  Dat wordt super !! Ik love Pairi Daiza