imageBROKER/Shutterstock
Volledig scherm
© imageBROKER/Shutterstock

Kreeg jij vorig jaar ook een coronavoucher en vraag je je af wat je er best mee doet? Hiermee hou je best rekening

De coronavouchers die reisorganisatoren vorig jaar uitdeelden aan iedereen die een pakketreis had geboekt en niet kon vertrekken door de coronacrisis, zijn intussen een jaar oud. Maar wat kan je er nu best mee doen? Kies je ondanks de onzekere tijden best voor een nieuwe pakketreis? Of opteer je beter voor een uitbetaling? Dit zijn de regels en de mogelijkheden.

3 reacties

 • jan wuyts

  1 jaar geleden
  corona voucher voor vliegtuig gehad nog te boeken voor 20 januari 2022 vlucht geldig tot november 2022.
 • nicole desseyn

  1 jaar geleden
  Geboekt voor Frans Bauer optreden voor vorig jaar maart in Oostende daar horen wij niets meer van , voucher ? K zou niet weten hoe er aan te geraken er is daar niets over te vinden !
 • Leentje De Brauwer

  1 jaar geleden
  En wat met vouchers voor zaken zoals studio 100? Als zij voor de "vervaldag van hun tegoedbonnen de opvoering 40-45 niet meer spelen (ik wil ook die andere kind-opvoeringen niet)? hoe en wanneer krijgen wij dan ons geld terug?? Of moet ik dat gaan ophalen in St Tropez?
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.