Kledij optioneel: sekscruise wil swingerkoppels verleiden

Original Group
Gefortuneerde, ruimdenkende en vooral seksbeluste koppels komen volgend najaar aan hun trekken op de enige échte '(make) love boat' tijdens een achtdaagse erotische cruise op de Adriatische Zee. Passagiers van de zogenaamde Desire Cruise krijgen er exact voorgeschoteld wat ze mogen verwachten: erotiek, luxe en seks. Wij kleden de beruchte cruise nu al even voor u uit.

Het cruiseschip Azamara Quest, met een capaciteit van 690 passagiers, zal van 26 september tot 3 oktober 2017 enkel gereserveerd zijn voor koppels. Dresscode: 'optioneel'. Thema: 'seks'. Het is de Mexicaanse firma Original Group - gespecialiseerd in entertainment voor volwassenen - die het schip chartert voor een unieke trip op de deinende Adriatische Zee. De cruise begint en eindigt in Venetië en zal aanmeren in verscheidene havens in Italië (Bologna), Kroatië (Split, Dubrovnik en Zadar) en Slovenië (Koper). Voorspel én climax niet toevallig in het romantische Venetië dus.
Lees hieronder verder voor meer details

kos

Het gevarieerde programma bestaat onder meer uit "intense ijsbrekers" - wat moeten we ons daar bij voorstellen? -, zwembadparty's, workshops voor koppels en pikante avondjes. Er wordt onomwonden gemikt op swingers en op ruimdenkendheid. Maar dé huisregel blijft uiteraard: "Neen is neen". De voorziene "private speelkamers" zijn in principe ook enkel voor koppels.
Lees hieronder verder voor meer details

Original Group

Rodrigo de la Peña, CEO van Original Group, verwoordt het zo: "We popelen om onze meer dan dertig jaar ervaring in het creëren van de perfecte frivole sfeer voor volwassenen over te brengen naar de zee. We twijfelen er niet aan dat de Desire Cruise-beleving het leven van onze passagiers zal veranderen en dat het dé frivole manier zal worden om er tussenuit te knijpen."

Voor de geïnteresseerden: prijzen schommelen tussen 2.537 euro (met vroegboekkorting) en 9.674 euro. Hoe duurder, hoe chiquer. Maar dat zegt natuurlijk niets over het potentiële reisplezier. In 2018 plant het bedrijf een nieuwe sekscruise die in Rome zal afzeilen.

De Azamara Quest heeft een capaciteit van 690 passagiers.
kos De Azamara Quest heeft een capaciteit van 690 passagiers.