Een Kazou-jeugdkamp.
Volledig scherm
Een Kazou-jeugdkamp. © Kazou

Kazou overstelpt met vragen over buitenlandse jeugdkampen: “Onduidelijke informatie van EU zorgt voor meer vragen dan antwoorden”

De vakanties in het buitenland die Kazou, de jeugddienst van CM,  jaarlijks organiseert, gaan door. Maar de organisatie wordt overstelpt met vragen van ouders die heel wat vragen hebben over de coronamaatregelen in het buitenland.

1 reactie

 • Patrick Kelchtermans

  1 maand geleden
  Ja, maar mensen moeten ook eens leren even kalm te blijven en na te denken. Hier gaat er eentje in augustus op kamp en ik kreeg al paniekerige berichten van andere ouders 'dat er al geen plaats meer was om hen nog te laten testen'. Omdat andere paniekerige ouders NU al een code hadden aangevraagd 'om zeker te zijn van een plekje'. 6 weken te vroeg, dus die zijn hun eerste gratis test al kwijt, want de code is maar 10 dagen geldig en je test mag niet meer dan 48 of 72 uur oud zijn.
 1. Durbuy mikt op snelle terugkeer van toeristen: “De activiteiten draaiende houden, dat is ook solidariteit”
  PROV. LUXEMBURG
  4

  Durbuy mikt op snelle terugkeer van toeristen: “De activitei­ten draaiende houden, dat is ook solidari­teit”

  De stad Durbuy, die vorige week nog getroffen werd door zware overstromingen, is opnieuw klaar om toeristen te ontvangen. Dat heeft de Waalse minister van Financiën, Jean-Luc Crucke verklaard tijdens een bezoek aan het stadje in de provincie Luxemburg. De minister hoopt op die manier de handelaars in het toeristische oord te ondersteunen. “De activiteiten draaiende houden, dat is ook solidariteit”, klinkt het.