Je kan nu ook ín de Efteling overnachten: win hier je verblijf in het sprookjesbos of onder De Vliegende Hollander

De Efteling
Heb je er altijd al van gedroomd om eens ín de Efteling te slapen? Dan krijg je nu je kans, want het Nederlandse pretpark organiseert eenmalig een actie waarbij je een overnachting kan winnen midden in het sprookjesbos, onder De Vliegende Hollander of net naast de nieuwe familie-achtbaan Max & Moritz.

In het sprookjesbos werden 6 kartonnen huisjes voor 2 personen gemaakt in de vorm van een tent. Ze staan aan het Herautenplein, waar je onder meer het kasteel en de grot van Sneeuwwitje vindt, Ezeltje Strek Je en de vijver van de Kikkerkoning.

Gewaagder

Voor wie het een beetje gewaagder mag zijn, is er ook een drijvend tentje onder De Vliegende Hollander. Je wordt met een bootje naar je slaapplek gebracht en geniet er met zijn tweetjes van een prachtig uitzicht op de houten achtbaan Joris en de Draak.


De derde locatie waar je kan overnachten is vlakbij de nieuwe familieachtbaan Max & Moritz. Daar staat een knusse blokhut die kattenkwaad ademt en 4 personen te slapen kan leggen.

Wie kans wil maken op de overnachting voor 12 in het sprookjesbos, die voor 4 aan Max & Moritz of die voor 2 onder De Vliegende Hollander, kan zich hier aanmelden. Je moet wel de meest sprookjesachtige motivatie bedenken. Voor iedere deelname plant partner Natuurhuisje.be een boom. De winnaars worden na 22 januari bekendgemaakt. Snel zijn is dus de boodschap. Het verblijf zal plaatsvinden op een vooraf vastgelegde dag dit voorjaar.

De Efteling
De Efteling
De Efteling
De Efteling