Volledig scherm
© Shutterstock

Japan Airlines deelt 50.000 gratis heen- en terugtickets uit

In juli 2020 is Japan het gastland voor de 32ste editie van de Olympische zomerspelen. In een poging om de drukte in Tokio binnen de perken te houden, pakt luchtvaartmaatschappij Japan Airlines (JAL) uit met een stunt: ze delen 50.000 heen- en terugtickets uit, gratis en voor niets. De tickets zijn voorbehouden voor buitenlandse toeristen en gelden enkel voor de minder populaire bestemmingen in Japan. 

0 reacties

 1. OVERZICHT. Al bevestigd: Niet-essentiële reizen naar het buitenland verboden, kappers open op 13 februari (als cijfers goed genoeg zijn)
  Play

  OVERZICHT. Al bevestigd: Niet-essentiële reizen naar het buitenland verboden, kappers open op 13 februari (als cijfers goed genoeg zijn)

  Het Overlegcomité beslist zoals verwacht om niet-essentiële reizen naar het buitenland te verbieden. De kappers krijgen dan weer hun gevraagde perspectief: zij zullen de deuren weer mogen openen vanaf 13 februari, maar wel op voorwaarde dat de cijfers “goed genoeg zijn”. Dat is bevestigd aan onze redactie. Volg straks rond 19u live op HLN en VTM NIEUWS de persconferentie.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"