AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Italië bouwt coronamaatregelen verder af: alles wat je moet weten voor je op reis vertrekt

UPDATEZo goed als overal in Europa gaan de coronacijfers de goede kant op. Overheden zien dat als het juiste moment om hun coronamaatregelen verder te versoepelen en dat maakt reizen een stuk aangenamer. Er blijven er evenwel nog heel wat van kracht. Ga je naar Italië? Dan zijn dit de maatregelen waar je deze zomer nog rekening mee moet houden.

3 reacties

 • rik casteleyn

  4 maanden geleden
  Er worden zeer veel vaccinaties uitgesteld omdat de bevolking hun verlof willen veilig stellen voor ziektes en nevenwerkingen . Uitstellen tot na augustus is het meest voorkomende ; ook voor de weigeraars die niet mogen kiezen voor J&J voor de vakantie speelt een rol . Normaal volledig gevaccinneert met J&J en nu helemaal geen vaccin. Beke moet in het zand bijten , weeral gefaald .
 • Ronald Van Neste

  4 maanden geleden
  En hier maar zagen en zeuren
 • Mike smet

  4 maanden geleden
  Ging 2021 geen normaal jaar worden volgens de experts in 2020 ´veel normaal is er niet aan nu al een digitale pass om je te mogen verplaatsen in Europa en op evenementen aanwezig te zijn ´let op mijn woorden binnenkort vragen ze hem ook in de winkels en supermarkten en alle openbare gebouwen ´het is duidelijk dat dit een andere richting op gaat namelijk richting china en het sociale krediet systeem
 1. Hoezo corona? Mechels gezin met kleuters op roadtrip door Europa: “Ella en Oscar leren rekenen met dennenappels of schelpjes”
  PREMIUM

  Hoezo corona? Mechels gezin met kleuters op roadtrip door Europa: “Ella en Oscar leren rekenen met dennenap­pels of schelpjes”

  De Grand Canyon in Amerika of de Rocky Mountains in Canada: Oscar en Ella zijn nog maar vijf en drie, toch hebben ze al meer van de wereld gezien dan velen onder ons. En corona of niet, ook nu hebben mama Elke (36) en papa Wouter (39) uit Mechelen hun kroost meegenomen op een trip van zes maanden met de camper door Europa. Maar hoe regelen ze dat allemaal? Hoeveel budget voorzien ze? En wat met die vervelende quarantaineregels? Vanop de bergen in Sardinië leggen ze ons uit hoe roadtrippen ook in coronatijden ‘heaven on earth’ kan zijn.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).