AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Italië bouwt coronamaatregelen verder af: alles wat je moet weten voor je op reis vertrekt

UPDATEZo goed als overal in Europa gaan de coronacijfers de goede kant op. Overheden zien dat als het juiste moment om hun coronamaatregelen verder te versoepelen en dat maakt reizen een stuk aangenamer. Er blijven er evenwel nog heel wat van kracht. Ga je naar Italië? Dan zijn dit de maatregelen waar je deze zomer nog rekening mee moet houden.

3 reacties

 • rik casteleyn

  2 jaar geleden
  Er worden zeer veel vaccinaties uitgesteld omdat de bevolking hun verlof willen veilig stellen voor ziektes en nevenwerkingen . Uitstellen tot na augustus is het meest voorkomende ; ook voor de weigeraars die niet mogen kiezen voor J&J voor de vakantie speelt een rol . Normaal volledig gevaccinneert met J&J en nu helemaal geen vaccin. Beke moet in het zand bijten , weeral gefaald .
 • Ronald Van Neste

  2 jaar geleden
  En hier maar zagen en zeuren
 • Mike smet

  2 jaar geleden
  Ging 2021 geen normaal jaar worden volgens de experts in 2020 ´veel normaal is er niet aan nu al een digitale pass om je te mogen verplaatsen in Europa en op evenementen aanwezig te zijn ´let op mijn woorden binnenkort vragen ze hem ook in de winkels en supermarkten en alle openbare gebouwen ´het is duidelijk dat dit een andere richting op gaat namelijk richting china en het sociale krediet systeem
 1. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.