Zonnekloppen en pootjebaden op een Grieks eiland: vanaf volgende maand zal het weer kunnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Zonnekloppen en pootjebaden op een Grieks eiland: vanaf volgende maand zal het weer kunnen. © Benoit De Freine

Is het een goed idee om nu al te boeken? En zijn er koopjes te doen? “De Engelsen zijn onze kamers nu aan het inpikken”

Gaan of niet? Veel huishoudens hebben de knoop over de zomervakantie nog niet doorgehakt. Maar wie droomt van een hotelvakantie deze zomer kan die beter nu boeken.  Experts: “Onze regering en virologen hebben een sfeer gecreëerd waarin mensen niet durven boeken. Maar intussen zijn Britten en de Duitsers volop aan het reserveren.” En: naarmate de vaccinaties opschieten, zal er een golf van boekingen komen. Zijn de vakantiehuisjes even gegeerd? Of zijn er ook koopjes te doen?

27 reacties

 • José Lippens

  1 jaar geleden
  Onze politiekers houden de vaccinatiepas in de onzekerheid, dus ook het boeken. In Duitsland telt de pas na vaccinatie en moeten ze niet wachten op iedereen.
 • Bart Timperman

  1 jaar geleden
  Je moet maar gek zijn om met deze cijfers vlug een vakantie te gaan boeken waar je op overvolle stranden tussen buitenlanders gaat liggen. Als de meerderheid gevaccineerd is zie ik daar geen probleem in maar veel landen halen de 10 of 20% nog niet eens. Laat die Engelsen maar inpikken, ze boeken in veel gevallen hun eigen graf.
 • Pieter De Ruyter

  1 jaar geleden
  Ik heb vakantie vanaf 11 september,ik hoop tegen dan toch mijn vaccinaties te hebben.
 • Fidji Peeters

  1 jaar geleden
  Ik heb de vorige geplande reis van 2020reeds omgeboekt in december. M’n reisgenoten zijn gevaccineerd tegen de zomer. Waarom zou ik twijfelen?
 • Bart Dekort

  1 jaar geleden
  Zelfs als het om leven en dood gaat in de ziekenhuizen vindt men het blijkbaar belangrijker de mensen te laten speculeren ipv voor de zekerheid te kiezen en alternatieven te zoeken. Misschien kan men een goed boek lezen waarmee men tot inzichten komt, en ipv vakantieverhaaltjes te vertellen kan men op hoog niveau over je leeservaringen praten. Voor expert genoemd te worden moet men duidelijk niet over de nodige intelligentie te beschikken.
 1. “Kom niet meer naar luchthaven”: Chaos op Schiphol op drukste dag in jaren na wilde staking KLM-personeel
  7

  “Kom niet meer naar luchthaven”: Chaos op Schiphol op drukste dag in jaren na wilde staking KLM-personeel

  Grondmedewerkers van KLM hebben zaterdagochtend op de Nederlandse luchthaven Schiphol het werk neergelegd. Het personeel, dat vliegtuigen laadt en lost, vreest zijn baan kwijt te raken omdat de luchtvaartmaatschappij een deel van het werk wil uitbesteden. Er is sprake van tientallen geschrapte vluchten van KLM en KLM-partners, ook van en naar Zaventem. Inmiddels is de staking voorbij.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.