Mattijs ten Brink, CEO van Sunweb
Volledig scherm
PREMIUM
Mattijs ten Brink, CEO van Sunweb © Gregory Van Gansen / Photo News

INTERVIEW. Sunweb-CEO Mattijs ten Brink weet dat reizen anders zal moeten: “We zullen komende jaren steeds minder vliegvakanties in aanbod opnemen”

Toen ‘de winkel’ door de coronacrisis noodgedwongen gesloten was, zat Sunweb-topman Mattijs ten Brink (58) niet stil: hij timmerde aan de meer gepersonaliseerde pakketreis 2.0, in de strijd tegen virussen én de Booking.coms en Airbnb’s van deze wereld. Ook de klimaatuitdaging valt volgens de CEO van Sunweb Group niet meer te negeren. Een exclusief gesprek met de topman van de op een na grootste reisorganisatie in ons land, die de ambitie heeft de nummer 1 te worden. Want: “We krijgen opnieuw een enigszins ‘normale’ reiszomer. Voor het winterseizoen liggen de noodscenario’s wél al klaar.”

4 reacties

 • Bert De Bruin

  1 maand geleden
  Wat is beter voor het milieu, 150 mensen in een vliegtuig of 75 auto's op de weg die elk 1.000 km afleggen?
 • Alex Wellens

  2 maanden geleden
  Doe wat je wil ik reis alleen met TUI
 • Marc Van Loo

  2 maanden geleden
  En waarom zou dit anders moeten?
 • Guido Verlinden

  2 maanden geleden
  De prijzen zullen fors moeten dalen of de mensen gaan niet meer.!!
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.