Inge verrast haar man Jim met een overnachting in een vliegtuig: “Er is zelfs een sauna in het toestel”

Een nachtje op hotel aan zee of in een chalet in de Ardennen: sommige Vlamingen willen net wat meer avontuur op vakantie. Wij gingen langs bij enkele Vlamingen die dit jaar voor een bijzondere vakantieplek gekozen hebben. Inge en Jim uit Hasselt gingen naar Hoogerheide, net over de Nederlandse grens, om er te overnachten in een vliegtuig.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Zoek je nog een vakantiewoning voor de herfstvakantie? Deze 5 toffe adresjes in de Ardennen zijn nog vrij
  PREMIUM

  Zoek je nog een vakantiewo­ning voor de herfstva­kan­tie? Deze 5 toffe adresjes in de Ardennen zijn nog vrij

  Vakantiewoningen blijven het supergoed doen. Verhuurder Interhome spreekt zelfs van een stijging van 20 procent in de vroegboekingen voor zomer 2023, in vergelijking met dit jaar. Reden: de verwachte prijsstijgingen. Maar ook deze herfst zitten vakantiehuizen in de Ardennen goed vol. Van vijf tot veertien gasten: deze woningen, getipt door onze reisexpert Johan Lambrechts, kan je nu nog boeken.
 3. Vertrekt Ryanair straks echt uit Zaventem? Luchtvaartmaatschappij roept personeel Brussels Airport bijeen voor “belangrijke update”

  Vertrekt Ryanair straks echt uit Zaventem? Luchtvaart­maat­schap­pij roept personeel Brussels Airport bijeen voor “belangrij­ke update”

  De Ierse lagekostenmaatschappij Ryanair heeft voor woensdagochtend al het personeel op Brussels Airport bijeengeroepen voor “een belangrijke update over de basis”, zo schrijft ‘De Tijd’. Die update heeft mogelijk te maken met de recente uitspraken van CEO Michael O’Leary, die er vorige week mee dreigde om de activiteiten van de luchtvaartmaatschappij op Brussels Airport stop te zetten.