Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © thinkstock

In het bezit van een coronavoucher? Vlucht of hotel geannuleerd? Dit zijn de regels

De coronacrisis heeft al bijna een jaar grote gevolgen voor de reissector. In totaal werden in ons land al 210.757 coronavouchers voor pakketreizen uitgeschreven voor een totaalwaarde van 356 miljoen euro. Dat meldt de FOD Economie donderdag. De overheidsdienst zet ook nog eens alle regels op een rij omtrent vouchers en mogelijke terugbetalingen van (pakket)reizen. 

0 reacties

 1. Paniek bij vrienden rond Gardameer: Nederlander (22) door eigen boot overvaren
  ITALIË

  Paniek bij vrienden rond Gardameer: Nederlan­der (22) door eigen boot overvaren

  Een boottochtje op het Gardameer in het noorden van Italië is afgelopen weekend voor een Nederlandse vriendengroep in een drama geëindigd. Een 22-jarige man raakte zwaargewond toen hij door een nog onbekende oorzaak door zijn eigen boot werd geschept. Het slachtoffer is per helikopter naar een gespecialiseerd ziekenhuis in Verona gebracht. In totaal kwamen meer dan honderd hulpverleners in actie, schrijven Italiaanse media.
 2. Glazen lift brengt je naar hoogste punt van nieuw spectaculair uitkijkplatform over New York City

  Glazen lift brengt je naar hoogste punt van nieuw spectacu­lair uitkijk­plat­form over New York City

  Manhattan heeft er nog maar eens een observatiedek bij. Summit One Vanderbilt nestelt zich in het fameuze rijtje met One World Observatory, de Empire State Building, Top of The Rock van het Rockefeller Center en de Edge in Hudson Yards. Allemaal bieden ze fabuleuze uitzichten op New York City. Maar het hoogste punt van het nieuwste uitkijkplatform in New York City bereik je ook nog eens met een adembenemende trip in een volledig glazen lift.
 3. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).