Reisexpert Johan Lambrechts zocht uit waar je in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland nog een vakantiehuisje voor de herfstvakantie kan boeken.
Volledig scherm
PREMIUM
Reisexpert Johan Lambrechts zocht uit waar je in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland nog een vakantiehuisje voor de herfstvakantie kan boeken. © rv

In deze vakantiehuisjes kan je nog terecht tijdens de herfstvakantie: “Vanaf 242 euro boek je al een midweek”

Vakantiehuisjes boomen in deze coronatijden, want je bent er zeker van een veilig verblijf in je eigen familie of gezelschap. Onze reisexpert Johan Lambrechts geeft acht lastminute-tips voor een sfeervol verblijf tijdens de herfstvakantie in België en onze buurlanden: van budget tot luxueus.

 1. In eigen land was ’t wel plezant: Belgen boekten deze zomer derde meer overnachtingen in Vlaanderen
  PREMIUM

  In eigen land was ’t wel plezant: Belgen boekten deze zomer derde meer overnach­tin­gen in Vlaanderen

  Het is een lelijk woord, maar Belgen hebben wel van een staycation genoten. Het aandeel overnachtingen uit eigen land steeg afgelopen zomer met een derde in de cijfers van Toerisme Vlaanderen, sommige regio's zagen zelfs méér gasten dan vorig jaar. Maar door het wegblijven van de buitenlanders - een drama, vooral in de steden - blijft de toeristische sector toch achter met een coronakater van 11 miljard euro.
 1. Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit
  Play

  Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk