Archieffoto.
Volledig scherm
Archieffoto. © REUTERS

Hoteluitbater Marriott onderzoekt enorm datalek: “Op één na grootste lek van persoonsgegevens ooit”

Hoteluitbater Marriott International voert een onderzoek naar ongeoorloofde toegang tot het reserveringssysteem van de internationale hotelketen Starwood. In die database staat informatie van gasten wereldwijd die een reservering hebben gemaakt voor een Starwood-verblijf op of voor 10 september 2018. Marriott vreest dat tot 500 miljoen gasten getroffen kunnen zijn. Het financieel nieuwsagentschap Bloomberg noemt de hack “het op een na grootste lek van persoonsgegevens ooit”.

 1. Deze trekpleisters werden overspoeld door toeristen voor de pandemie, maar nu is alles anders: “Hier hangt weer de sfeer van de nineties”

  Deze trekpleis­ters werden overspoeld door toeristen voor de pandemie, maar nu is alles anders: “Hier hangt weer de sfeer van de nineties”

  Voor de pandemie kreunden heel wat reisbestemmingen onder het massatoerisme. Maar toen kwam het coronavirus en nu kan het contrast niet groter zijn. Van overvolle attracties naar de troosteloze leegte. Reisverboden, quarantaines en landelijke lockdowns dwingen de toerist om thuis te blijven. Hoe moet het nu verder met deze eens zo bruisende toeristische trekpleisters? Zo zien zij de toekomst.
 1. Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruidvrij houdt
  Play

  Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruid­vrij houdt

 2. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond