Het Italiaanse eiland Capri
Volledig scherm
Het Italiaanse eiland Capri © Getty Images

Heuse concurrentieslag gaande in Middellandse Zee: zo groot is strijd tussen eilanden om vakantiegangers

Onbezorgde vakantiedagen op een zonovergoten eiland in de Middellandse Zee: wie droomt daar nu niet van? Hoteluitbaters, restauranthouders én politici uit Zuid-Europa willen eindelijk weer toeristen naar hun stranden en bars lokken. De concurrentie tussen de eilanden is in volle gang en bikkelhard. Mallorca tegen Mykonos, Capri tegen Kos: wie wint het pleit?

8 reacties

 • Tilly Lauwerysen

  2 jaar geleden
  Lauwerysen Tilly Groot gelijk Robert van knuffel.
 • Johnny Chanet

  2 jaar geleden
  Ik woon in Spanje in de provincie Valencia en hier is corona zo goed als verdwenen maar op de straat is de politie de baas. In belgie zijn dat de drukkingsgroepen en het gepeupel.
 • robert van nuffel

  2 jaar geleden
  25 jaar geen kinderen kopen en alles is opgelost
 • Pol Van Gils

  2 jaar geleden
  We zullen het nooit weten maar volgens mij kruipt het virus waar en wanneer het wil en zijn er veel maatregelingen die ze treffen voor niets nodig. Wat maakt het uit voor het virus dat je in België, Nederland of Italië gaat wandelen of aan het strand gaat liggen? Heb ik nooit begrepen. Nog steeds is de horeca de bron van besmettingen! Die zijn al 8 maanden toe daar zal het dus niet aan liggen. In Spanje zijn alle terrassen open, besmettingen blijven uit. Tijd om onze vrijheid terug te geven denk
 • jozef van riel

  2 jaar geleden
  Ja Stefaan. Wij kunnen misschien wel zonder buitenlandse vakantie. Of hebben een alternatief. Maar kunnen die landen 2 jaar zonder inkomsten van toeristen??