Het Italiaanse eiland Capri
Volledig scherm
Het Italiaanse eiland Capri © Getty Images

Heuse concurrentieslag gaande in Middellandse Zee: zo groot is strijd tussen eilanden om vakantiegangers

Onbezorgde vakantiedagen op een zonovergoten eiland in de Middellandse Zee: wie droomt daar nu niet van? Hoteluitbaters, restauranthouders én politici uit Zuid-Europa willen eindelijk weer toeristen naar hun stranden en bars lokken. De concurrentie tussen de eilanden is in volle gang en bikkelhard. Mallorca tegen Mykonos, Capri tegen Kos: wie wint het pleit?

8 reacties

 • Tilly Lauwerysen

  1 jaar geleden
  Lauwerysen Tilly Groot gelijk Robert van knuffel.
 • Johnny Chanet

  1 jaar geleden
  Ik woon in Spanje in de provincie Valencia en hier is corona zo goed als verdwenen maar op de straat is de politie de baas. In belgie zijn dat de drukkingsgroepen en het gepeupel.
 • robert van nuffel

  1 jaar geleden
  25 jaar geen kinderen kopen en alles is opgelost
 • Pol Van Gils

  1 jaar geleden
  We zullen het nooit weten maar volgens mij kruipt het virus waar en wanneer het wil en zijn er veel maatregelingen die ze treffen voor niets nodig. Wat maakt het uit voor het virus dat je in België, Nederland of Italië gaat wandelen of aan het strand gaat liggen? Heb ik nooit begrepen. Nog steeds is de horeca de bron van besmettingen! Die zijn al 8 maanden toe daar zal het dus niet aan liggen. In Spanje zijn alle terrassen open, besmettingen blijven uit. Tijd om onze vrijheid terug te geven denk
 • jozef van riel

  1 jaar geleden
  Ja Stefaan. Wij kunnen misschien wel zonder buitenlandse vakantie. Of hebben een alternatief. Maar kunnen die landen 2 jaar zonder inkomsten van toeristen??
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Belgen massaal op huizenjacht in Spanje: onze woonexpert geeft cruciale tips en toont wat je krijgt voor je geld
  PREMIUM

  Belgen massaal op huizen­jacht in Spanje: onze woonexpert geeft cruciale tips en toont wat je krijgt voor je geld

  De Spaanse costa’s zijn dezer dagen opnieuw Costa Belgica. Nu het reisverbod geschrapt is, wil een massa Belgen snel de droom van een tweede verblijf onder de zon verwezenlijken. Onze woonexpert Björn Cocquyt legt uit waar je allemaal moet op letten als je koopplannen hebt en selecteert tien aanraders uit het enorme aanbod van bestaand en nieuw vastgoed, van 195.000 euro tot 3.500.000 euro. “In Spanje kan iedereen zich makelaar noemen.”