Facebook
Volledig scherm
© Facebook

“Het spijt me dat ik niet nog meer plaats kon innemen”: jonge moeder slaat terug nadat ze “vrouw van 2 ton” genoemd wordt op vliegtuig

ReizenEen jonge moeder heeft op Facebook een man van repliek gediend die haar tijdens een vliegreis een “vrouw van 2 ton” had genoemd. De passagier – die in de stoel naast die van Katie Kiacz zat – liet al meteen zijn misprijzen blijken toen ze de cabine van het vliegtuig binnenkwam.

12 reacties

 • Katia Blancmont

  4 jaar geleden
  Waarom laat men de passagiers niet betalen volgens hun gewicht? Ik weet 50 kilo maar heb maar recht op evenveel bagage als iemand van 100 kilo. Niet logisch.
 • Marianne Van den Lemmer

  4 jaar geleden
  Voor de 'volslanke' mensen zouden er bredere stoelen moeten zijn... tegen een hogere prijs natuurlijk. Mijn hondje mag niet meer wegen dan 7 kilo!
 • Jennifer Peeters

  4 jaar geleden
  "Het enige wat me spijt is dat ik niet nog meer plaats kon innemen”? Mevrouw, ben je niet beschaamd. Je moet het maar meemaken bij een lange afstandsvlucht. Met 3 op een rij. In het midden van de drie zitten en links of rechts een zware persoon die naast je zit en je plaats voor de helft mee inpalmt. Ze moesten zware mensen verplichten om 2 stoelen te boeken!!!
 • Paul Geeraerts

  4 jaar geleden
  en toch vind ik dat als je maar betaalt voor één zetel, je lichaam ook maar één zetel mag gebruiken. Past je lichaam niet in één zetel dan moet je maar 2 zetels kopen. Zit er maar eens naast op een lange vlucht, met andermans lijf over uw stoel. Leuk is anders
 • Roland Verschaemen

  4 jaar geleden
  Het is inderdaad een kwetsende opmerking maar je kan je overgewicht niet enkel steken op zwangerschap, het in op de vlieger dan ook niet handig als er een gezette mens naast je zit waarvan het vet over de leuning komt. Hij had de opmerking niet mogen maken maar dit posten is aandachtzoekerij.
 1. Politie geeft zoektocht naar Emiliano Sala op, zus Romina smeekt om te blijven zoeken: “Ik voel dat ze nog leven”
  Buitenlands voetbal

  Politie geeft zoektocht naar Emiliano Sala op, zus Romina smeekt om te blijven zoeken: “Ik voel dat ze nog leven”

  De Britse politie heeft de zoektocht naar de vermiste Emiliano Sala en zijn piloot opgegeven. De 28-jarige spits uit Argentinie wordt sinds maandagavond vermist, nadat hij na zijn afscheid bij FC Nantes onderweg was naar zijn nieuwe club Cardiff City. “Er is niets meer dat we kunnen doen. De kansen op overleving zijn in dit stadium extreem klein”, verklaart havenmeester David Barker op het Twitteraccount van de politiedienst van het Kanaaleiland.
 2. Gezin met baby uit vliegtuig gezet nadat andere passagiers klagen over “lichaamsgeur”

  Gezin met baby uit vliegtuig gezet nadat andere passagiers klagen over “lichaams­geur”

  De Amerikaanse Yossi Adler (37), zijn vrouw Jennie (37) en hun dochtertje van één jaar oud, werden woensdagavond in Miami uit het vliegtuig gehaald, nadat meerdere passagiers hadden geklaagd dat ze “slecht roken”. De familie werd achtergelaten op de luchthaven zonder hun bagage. Ze zitten naar eigen zeggen met veel vragen. “Er is niets mis met ons”, aldus vader Yossi. “Ik wil dat ze laten weten wat er echt is gebeurd en dat ze de waarheid vertellen. Wat was het?”
 1. Orlin (10) gaat vliegen: Vlaanderen reageert massaal op wensenlijstje van ongeneeslijk zieke jongen

  Orlin (10) gaat vliegen: Vlaanderen reageert massaal op wensen­lijst­je van ongenees­lijk zieke jongen

  Vlaanderen springt massaal in de bres voor Orlin (10). De jongen lijdt aan leukemie en heeft nog een zestal maanden te leven. Zijn ouders getuigden in deze krant dat ze de komende tijd alle wensen van hun zoontje willen vervullen. “De respons is ongelofelijk. ‘Mijn wens was om een beetje beroemd te zijn. Dat is gelukt’, zegt Orlin. En enorm veel mensen willen ons helpen. Hij gaat zelfs vliegen”, vertelt mama Purdy.