Illustratiebeeld
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld © ThinkStock

Heropenen de skigebieden nog voor kerst? En welke regels zullen dan gelden?

Voor een pak skiliefhebbers is het nagelbijtend uitkijken naar het komende winterseizoen. Verpest het coronavirus ook die trip, of zullen we met kerst toch op de latten kunnen staan? Waar is die kans het grootst? Wanneer gaan de skigebieden weer open? En welke regels zullen daar dan gelden?

33 reacties

 • Stijn Meyers

  7 maanden geleden
  Skien gaat geen golf veroorzaken. Betweters
 • Rudi Geerinckx

  8 maanden geleden
  Inderdaad, dit moet verboden worden, als we een derde golf willen vermijden tenminste!
 • Staf Quisenaerts

  8 maanden geleden
  In Australie een echte 6 daagse "lockdown" omdat ze 20 besmettingen hadden ontdekt !Het verschil tussen regeren en lanterfanten !
 • Filip Deconinck

  8 maanden geleden
  De Croo moet het niet afraden maar verbieden!
 • Tony Dubois

  8 maanden geleden
  Het enige die nu telt is OVERLEVEN tot het vaccin er is. Mensen ik ga ook graag op reis, maar ik ben thuis gebleven deze zomer. Ik ga ook graag eens winkelen in de stad , maar ik ben thuis gebleven. Ik zie ook mijn kleinkinderen niet meer in levende lijve maar je gaat daar allemaal niet van dood door dat even niet te doen. Reizen kan plezant zijn maar is geen verplichting. Gebruik nu eens jullie verstand en wacht nog een half jaar tot alles wat normaler is en dan zijn we opnieuw vertrokken.
 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.