Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Foto Ronny De Coster

Heel wat Belgen trekken last minute naar zon, VAB-Reisbijstand krijgt 67 procent meer oproepen

Heel wat Belgen trekken in september last minute op vakantie naar de zon. Dat meldt mobiliteitsclub VAB deze ochtend. VAB-Reisbijstand kreeg tijdens de eerste tien dagen van september 67 procent meer oproepen dan tijdens dezelfde periode vorig jaar. Vooral senioren en gezinnen zonder schoolgaande kinderen hebben hun vakantie uitgesteld tot september. Daarbij speelde ook het kwakkelweer in augustus een rol.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.