Durand Thibaut/ABACA
Volledig scherm
PREMIUM
© Durand Thibaut/ABACA

Heeft je tiener een booster nodig voor skivakantie in Oostenrijk? En hoelang geldt je vaccinatiebewijs in Frankrijk? Een overzicht van de regels

Het wordt puzzelen, puzzelen, puzzelen en niet alleen om al dat skimateriaal toch maar in valiezen en autokoffers gepropt te krijgen. Wie met de krokusvakantie wil gaan skiën, moet zich door een wirwar aan regels omtrent vaccinatiebewijzen, boosterprikken en PCR-testen werken. Vooral wie met tieners wil vertrekken, kent extra moeilijkheden. Een (poging tot) overzicht. 

18 reacties

 • Gertie Daerden

  1 jaar geleden
  Ontspoorde farma industrie achtervolgt vanaf nu iedereen met eindeloze prikken, winst verzekerd en overheden pikken hun graantjes mee.
 • Rudy Van der Jeught

  1 jaar geleden
  Thuis blijven is de boodschap!
 • Patrick Hofmans

  1 jaar geleden
  Als ik het goed begrepen heb, dienen kinderen van 6 tot 17 jaar enkel een negatieve PCR te hebben om in de krokusvakantie in Italië op restaurant/hotel te gaan en skiliften te gebruiken op voorwaarde dat de ouders gevaccineerd (< 6 maand) zijn? Dit is belangrijke info voor veel gezinnen, waar heb je dit gevonden want ik heb dit online nergens kunnen vinden? Alvast bedankt voor je feedback.
 • rudy verbruggen

  1 jaar geleden
  Ga dan niet op reis,dan kan je ook geen ziektes meebrengen
 • Chris Krass

  1 jaar geleden
  Boosteren voor je vrijheid, waar zijn we mee bezig. Boosteren doe je als je overtuigd bent dat dit goed is voor je gezondheid. Boosteren voor vrijheid is voor de verkeerde reden, je moet opkomen voor je vrijheid ipv de zoveelste prik te zetten!