Volledig scherm
© BELGAONTHESPOT

Grote meerderheid schuldeisers Neckermann keurt reorganisatieplan goed

De schuldeisers van Neckermann hebben maandag met een grote meerderheid vóór het reorganisatieplan gestemd dat het bedrijf heeft voorgelegd in de ondernemingsrechtbank van Waals-Brabant. Slechts 9 van de 119 schuldeisers stemden tegen.

0 reacties

 1. Professor Devroey blijft kritisch wachten op verstrengingen: “Deze halve lockdown is veel erger dan een harde lockdown”
  PREMIUM

  Professor Devroey blijft kritisch wachten op verstren­gin­gen: “Deze halve lockdown is veel erger dan een harde lockdown”

  De cijfers blijven stijgen, maar strengere maatregelen blijven uit. Spijtig, vindt professor huisartsgeneeskunde Dirk Devroey (VUB), die feller dan ooit pleit voor een korte strenge lockdown. "We spelen met de levens van mensen." Dit is waarom het volgens hem niet enkel noodzakelijk is om het land terug stil te leggen, maar het nu ook het ideale moment is om dat te doen.
 2. Kunnen we rekenen op burgerzin bij terugkerende reizigers? Steeds meer kritiek op 'zelfevaluatietest’

  Kunnen we rekenen op burgerzin bij terugkeren­de reizigers? Steeds meer kritiek op 'zelfevalua­tie­test’

  Er komt steeds meer kritiek op de zelfevaluatietest voor reizigers die terugkeren naar België. Via een aantal vragen op het verplicht in te vullen ‘Passenger Location Form’ (PLF) gaat de overheid na of de reiziger voor zeven dagen in quarantaine moet en een test moet ondergaan, of niet. Maar een waterdicht systeem is het niet. De overheid rekent vooral op de “burgerzin” van de mensen. “Misschien moeten we ook alcohol in het verkeer maar sterk afraden en een zelfevaluatie installeren”, zegt arts Jochen Nijs.
 3. OVERZICHT. Niet-essentiële reizen naar het buitenland verboden, kappers open op 13 februari (als cijfers goed genoeg zijn)

  OVERZICHT. Niet-essentiële reizen naar het buitenland verboden, kappers open op 13 februari (als cijfers goed genoeg zijn)

  Het Overlegcomité beslist zoals verwacht om niet-essentiële reizen naar het buitenland te verbieden. De kappers krijgen dan weer hun gevraagde perspectief: zij zullen de deuren ten vroegste weer mogen openen vanaf 13 februari, op voorwaarde dat de cijfers tegen dan “goed genoeg zijn”. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open Vld) vrijdagavond aangekondigd tijdens een persconferentie. Hier een overzicht van de genomen beslissingen.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo