Een Grieks strand in de buurt van Athene.
Volledig scherm
Een Grieks strand in de buurt van Athene. © AP

Griekenland schrapt quarantaineplicht voor toeristen uit Europese Unie

ReizenGriekenland wil af van de quarantaineplicht voor toeristen uit de Europese Unie. Zij moeten nu nog een week in zelfisolatie na aankomst. Die maatregel moet komende maandag al komen te vervallen, berichten Griekse media donderdag.

8 reacties

 • Marc Stromberg

  3 weken geleden
  Ook dit jaar nog eens gewoon thuisblijven. Tot wereldwijd voldoende mensen gevaccineerd zijn.
 • Yolanda Van Bouwel

  4 weken geleden
  hoop dat iedereen gevaccineerd wordt dat we allemaal terug een beetje normaal kunnen gaan leven voor de meeste mensen .eenzaamheid is heel slecht voor de gezondheid mensen geraken in een diepte soms kan je er uit komen en soms moet je hulp gaan zoeken .
 • smet Mike

  1 maand geleden
  Goed zo. geen medische apartheid
 • Freija breuer

  1 maand geleden
  Das super nieuws
 • patrick feyen

  1 maand geleden
  Ze weten waarom, dit of het totale bankroet?
 1. Wanneer mag ik weer op vakantie naar de zon? En mag ik een bevriend koppel thuis uitnodigen? Een antwoord op de meest prangende vragen na het Overlegcomité
  PREMIUM

  Wanneer mag ik weer op vakantie naar de zon? En mag ik een bevriend koppel thuis uitnodigen? Een antwoord op de meest prangende vragen na het Overlegco­mité

  De roep om versoepelingen klonk nog nooit zo luid en de regering geeft er ook aan toe met onder meer de langverwachte heropening van de caféterrassen op 8 mei. Ook andere versoepelingen zijn aangekondigd, maar dan zal de bezettingsgraad op de afdeling intensieve zorg in juni duidelijk naar beneden moeten. Wanneer mag ik weer op vakantie naar de zon? En hoeveel mensen mogen mijn huwelijk bijwonen? Wij beantwoorden de meeste prangende vragen voor u.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar