Exclusief voor abonnees

Grenzen gaan weer open, dit zijn jouw opties per vakantieland

Illustratiebeeld
Getty Images/iStockphoto Illustratiebeeld
Vandaag zal ons land de grenzen weer openen voor wie reist binnen de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk en de andere vier Schengenlanden (Noorwegen, Zwitserland, IJsland en Liechtenstein). Maar elk land beslist wel individueel over de opening van de grenzen én over de voorwaarden waaraan je moet voldoen om het land binnen te komen. Wij hebben alvast alle vakantiemogelijkheden én voorwaarden per land in een handig overzicht gegoten. Laat die vakantie maar beginnen!

Je hebt 2% van dit artikel gelezen
46 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Filip Eeckhout

  Worden wij,camperaars gezien als on quarantaine ?? Ok vind hier nergens een antwoord op deze vraag.

 • karin verwimp

  't Enige dat ik wil weten of ik nu ook weer net over de grens kan gaan winkelen want hier is het niet meer te doen met de woekerprijzen in veel supermarkten.

 • Erwin Van Roy

  Benny Israël wordt ook in veel gevallen zoals voor voetbal bij Europa gezet en dat heeft te maken met de geschiedenis van deze landen. En 2 de Europese unie heeft niets te maken met Europa. Europa is een continent

 • Benny Van den broeck

  Guy Moreel; Waarom zit Cyprus in Europese unie? Waarom wordt Cyprus als Europa gezien? Terwijl Cyprus 100% in midden-oosten ligt? En niks te maken heeft met Europa? Leg mij eerst dat is uit aub.!

 • Jan Werbrouck

  Hoe zit het op de zuidpool, mss moeten we allen daarheen