GOfun jongerenreizen tot en met 31 augustus geannuleerd

GoFun.nl
De Nederlandse reisorganisatie Corendon annuleert alle jongerenreizen met vertrekdatum tot en met 31 augustus. Het gaat om GOfun jongerenreizen waarbij grote groepen jongeren samen reizen en feesten in drukke badplaatsen langs de Middellandse Zee. 

Nederland verbiedt alle grootschalige evenementen tot 1 september.  “Corendon vindt het niet verantwoord om grote groepen feestende jongeren in die periode alsnog op reis te laten gaan”, stelt het bedrijf.

Wie via GOfun een vakantie had geboekt met vertrek tot eind augustus, wordt op de hoogte gebracht. Zij krijgen een reisvoucher voor het gedeelte van de reissom dat al is betaald. Volgens Corendon hadden circa 10.000 voornamelijk Nederlandse jongeren een reis geboekt.

"We vinden het ontzettend jammer dat we deze beslissing hebben moeten nemen. De afgelopen weken zijn ook voor jongeren een zware tijd geweest en we gunnen ze juist nu een vakantie waarin ze de teugels kunnen laten vieren. De tijd is er echter nog niet rijp voor", stelt topman Steven van der Heijden van Corendon.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.