thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Goedkoopste reis in 3 klikken: virtuele touroperator wil België veroveren

Gedaan met urenlang surfen om de beste prijs voor je strandvakantie of citytrip te vinden. De Nederlandse reisorganisatie Prijsvrij belooft de voordeligste vluchten, hotels en transfers op één website en wil nu ook de Belgische markt veroveren. Specialisten hebben zo hun twijfels.

 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. Te weinig water in beroemde kanalen Venetië: gondels kunnen er soms niet meer door

  Te weinig water in beroemde kanalen Venetië: gondels kunnen er soms niet meer door

  De typische gondels van Venetië varen zich de laatste tijd weer vast in de modder van sommige kanalen. De toeristische trekpleister kampt met aanhoudende droogte, die pijnlijke herinneringen oproept aan de noodtoestand van vorige zomer. Toen kende het noorden van Italië de zwaarste droogteperiode sinds 70 jaar. Het extreme laagtij is te wijten aan een combinatie van factoren: een gebrek aan regen, een hogedrukgebied, een volle maan en zeegetijden.
 3. Vliegen met kleine kinderen een ramp? Niet met deze fantastische crew
  Video

  Vliegen met kleine kinderen een ramp? Niet met deze fantasti­sche crew

  Met kinderen reizen is niet altijd even eenvoudig. Zeker niet wanneer het om een langeafstandsvlucht gaat. Maar met een kindvriendelijke bemanning aan boord verloopt alles des te vlotter. Hoe een crew van Tui zich tijdens een vlucht van Amsterdam naar Aruba over de kindjes heeft ontfermd, krijgt veel lof op social media. Het is de Nederlandse passagier Rutger Moolhuijzen die de geweldige video op Facebook plaatste. De stewards en stewardessen van Tui hebben zonder twijfel een plaatsje in het hart van de allerkleinsten veroverd. Kijk zelf maar naar het onderstaande leuke filmpje.
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.