CEO Arnaud Feist.
Volledig scherm
CEO Arnaud Feist. © BELGA

Goed nieuws voor reiziger: CEO van Brussels Airport verwacht geen chaos tijdens de zomer

Het wordt een drukke zomer op Brussels Airport, maar de drukte zou beheersbaar moeten zijn. “Ik verwacht geen chaos zoals onlangs op andere luchthavens.” Dat laat Arnaud Feist, de CEO van luchthavenuitbater Brussels Airport Company, weten.

6 reacties

 • Lea Vandervorst

  3 weken geleden
  Betaal de mensen correct en de belastingen moeten omlaag
 • Nico Herbots

  1 maand geleden
  Nee, nu het plebs massaal zijn vakantie moet annuleren omdat de spaarcenten razendsnel aan het verdampen zijn, zal de drukte wel meevallen. En de echt belangrijke mensen reizen trouwens niet met het openbare vliegvervoer, als zij maar geen hinder ondervinden, dat is het belangrijkste. Nu, wij gaan voor de zekerheid toch maar met de auto. Niet te ver, niet te duur, niet te lang. Bescheiden, zoals het iemand van mijn positie betaamt. We zullen onze plaats terug leren kennen, willen of niet.
 • Gino SINNESAEL

  1 maand geleden
  Deze man heeft een heel bijzondere gave. Hij kan blijkbaar voorspellen dat er weinig mensen nog vluchten (reizen) gaan boeken... Zou hij ook de winnende cijfers van de lotto kunnen voorspellen?
 • emiel wouters

  1 maand geleden
  Niet te vroeg lachen, anderen luisteren mee.
 • Wesley Kenis

  1 maand geleden
  Volgens hem zijn er nooit problemen...maarja als je enkel privéjet gebruikt...wanneer zou hij voor het laatst eens TUSSEN zijn reizigers gezeten hebben...juist ja, wereldvreemd net zoals alle andere "verantwoordelijken"
 1. Wie boekt voor de zomer, bespaart niet op reisbudget: “Het mag langer en luxueuzer”
  PREMIUM

  Wie boekt voor de zomer, bespaart niet op reisbudget: “Het mag langer en luxueuzer”

  Bij wie een reis boekt deze zomer, heeft de energiecrisis amper vat op het vakantiebudget. Dat blijkt uit cijfers van touroperators Sunweb, TUI en Connections. Onze getaway mag wat meer zijn en liefst ook wat langer duren. Zo spendeert de Belg gemiddeld 20 procent meer dan in 2019. De reisorganisators hebben de boekingen de voorbije twee weken bovendien opvallend zien toenemen. “Tegen de zomer zou het hoogseizoen van 2019 weleens ingehaald kunnen zijn”, klinkt het.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.