SUMMIT One Vanderbilt
Volledig scherm
© SUMMIT One Vanderbilt

Glazen lift brengt je naar hoogste punt van nieuw spectaculair uitkijkplatform over New York City

Manhattan heeft er nog maar eens een observatiedek bij. Summit One Vanderbilt nestelt zich in het fameuze rijtje met One World Observatory, de Empire State Building, Top of The Rock van het Rockefeller Center en de Edge in Hudson Yards. Allemaal bieden ze fabuleuze uitzichten op New York City. Maar het hoogste punt van het nieuwste uitkijkplatform in New York City bereik je ook nog eens met een adembenemende trip in een volledig glazen lift.

 1. Boze passagiers weigeren luchthaven van Rotterdam te verlaten nadat vlucht naar Ankara twee dagen wordt uitgesteld

  Boze passagiers weigeren luchthaven van Rotterdam te verlaten nadat vlucht naar Ankara twee dagen wordt uitgesteld

  Op de ‘Rotterdam The Hague Airport’ in de Nederlandse stad Rotterdam heeft een groep passagiers vanochtend geweigerd de luchthaven te verlaten na een ernstige vertraging van hun vlucht naar Turkije. Zo’n 170 passagiers zouden zondagavond naar Ankara vertrekken met een vlucht van de vliegtuigmaatschappij Corendon, maar die is nu uitgesteld tot dinsdagochtend om 10 uur. Dat heeft een woordvoerder van de luchthaven bevestigd na berichtgeving van de Nederlandse omroep ‘Rijnmond’.
 2. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.