Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © REUTERS

Gezondheidsautoriteiten VS onderzoeken ruim 60 cruiseschepen na meldingen van besmettingen aan boord

Meer dan 60 cruiseschepen worden de Amerikaanse gezondheidsautoriteiten onderzocht nadat er coronabesmettingen aan boord waren gemeld. Dat blijkt zondag uit gegevens van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC.

 1. Trakteer jezelf op een last minute trip naar zee: hier verblijf je drie dagen voor minder dan 100 euro per persoon
  HLN Shop

  Trakteer jezelf op een last minute trip naar zee: hier verblijf je drie dagen voor minder dan 100 euro per persoon

  Het is uitzonderlijk zacht voor de tijd van het jaar. De levensgenieters onder ons laten dit niet aan zich voorbijgaan en trakteren zichzelf op een uitje naar zee. Je zwemkostuum hoef je dan niet meteen boven te halen, heerlijk uitwaaien, mooie wandelingen langs het water en klinken in de laatste zon op de vele terrassen staan wél op het programma. HLN Shop belicht drie lastminute vakanties in Nederland, Frankrijk en eigen land waar je je voor minder dan 100 euro per persoon in de watten laat leggen.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.