Door de coronapandemie werden Sandra, Tim en Antoon van hun familie gescheiden.
Volledig scherm
PREMIUM
Door de coronapandemie werden Sandra, Tim en Antoon van hun familie gescheiden. © RV/Dalemans

Gevaccineerde Belgen eindelijk weer welkom in Amerika: “Tijdens corona zijn in Amerika drie achterkleinkinderen geboren”

Gevaccineerde Europeanen en Britten mogen vanaf 1 november opnieuw naar de Verenigde Staten reizen en dat is goed nieuws voor Amerikaanse Belgen en Belgische Amerikanen. Antoine (90) hoopt weldra naar de VS af te reizen om voor het eerst zijn achterkleinkinderen te zien. Sandra (36) zag al 600 dagen haar mama niet en viert Kerstmis met haar familie in Sint-Niklaas. De ouders en schoonouders van Tim (43) boeken straks tickets om hun oudste kleindochter te zien afstuderen.

6 reacties

 • Maria Hermans

  1 jaar geleden
  Ook voor mensen die AZ kregen?
 • Frans Peeters

  1 jaar geleden
  Er zou nooit vaccinatiedwang of -drang komen, direct of indirect, De coronapas wakkert de tweedeling in de samenleving aan en dit voor een vrij Amerika?
 • martine jennes

  1 jaar geleden
  Wie zegt dat het 1 november is? Op de meeste sites staat "early November "...
 • Gilbert Geldof

  1 jaar geleden
  Charity, mijn eerste reactie was ook exact zoals die van jou. Maar ... ik heb het volledige artikel nadien in de papieren krant gelezen. Ze kunnen idd naar hier komen, maar niet terugkeren omdat ze maar een tijdelijke werkvergunning hebben en geen Amerikaans staatsburger zijn. Kafka zeker! Maar dat geeft wel een andere kijk op de zaak.
 • chris vangiesbergen

  1 jaar geleden
  Maar niet met alle vaccins kom je er in . Wie Astra Zenica kreeg mag het vergeten .