Gestrande passagiers overnachten op Brussels Airport. Wat is situatie vanochtend op luchthaven?

Brussels Airport verwacht vandaag en woensdag een groot aantal passagiers door de omboekingen van vluchten die aanvankelijk voorzien waren op maandag, de nationale actiedag van de vakbonden. Ondertussen brengen een aantal gestrande passagiers noodgedwongen de nacht door in de vertrekhal, zo kon VTM Nieuws gisteren ter plaatse vaststellen.

17 reacties

 • Pieter Colen

  2 maanden geleden
  En dan vragen ze mij waarom ik steeds buiten het toerismeseizoen reis. Geen drukte, minder stress en vele malen goedkoper
 • oswald billiet

  2 maanden geleden
  Dit is geen goede zaak voor de reputatie van onze luchthaven. Bij elke grote vakantieuittocht vrezen de toeristen of er wel zekerheid zal zijn dat ze probleemloos kunnen vertrekken. Voor de vakbonden zijn die dagen een bewust objectief.
 • ronny cuypers

  2 maanden geleden
  Dat is precies waar alles om draait Patrick. Door al die spotgoedkope reizen moet er bespaard worden op personeelskosten. en dan moeten de sukkelaars die wel mogen blijven zich uit de naad werken om jou goedkope vakantie te helpen financieren.
 • Hugo hofmans

  2 maanden geleden
  Ik vind het ook erg voor al die mensen die nog zoveel geld op overschot hebben dat ze zich nog een vakantie kunnen veroorloven. Ik ben al blij dat ik nog juist mijn stookolie kan betalen voor de winter die komt.
 • Patrick Symons

  2 maanden geleden
  Dure tickets? Net terug van weekje zuiden Spanje 350 euro all-inclusive.