Beeld ter illustratie | Je ideale vakantiematch gevonden? Stop dan met twijfelen en boek! De kans is klein dat je vakantie er in de volgende maanden goedkoper op wordt.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie | Je ideale vakantiematch gevonden? Stop dan met twijfelen en boek! De kans is klein dat je vakantie er in de volgende maanden goedkoper op wordt. © Getty Images/Image Source

Genoeg van de winter? Met deze 7 tips kies je alvast de perfecte zomervakantie vanachter je computer

Geen betere remedie tegen de winterblues dan vakantieplannen smeden. Nestel je in de zetel, klap je laptop open en surf naar je ideale zomervakantie. Met deze 7 tips vind je zo jouw perfecte vakantiematch.

 1. 1 op de 7 Belgen koopt extra vakantiedagen: waarom willen we meer verlof?
  PREMIUM

  1 op de 7 Belgen koopt extra vakantieda­gen: waarom willen we meer verlof?

  Geef maar toe: door het gure winterweer hebben we allemaal zin om onze out-of-office in te stellen. Adios amigos, hola tropische trip. Helaas hebben we geen oneindig aantal vakantiedagen, dus daar gaan we het best doordacht mee om. Daarom zijn er ook steeds meer mensen die extra vakantiedagen kopen. Al spelen andere redenen ook mee, stelt expert Hélène Feuillat van Beter Minds At Work. “De lijn tussen werk en privé is steeds meer aan het vervagen.”
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?