Duitsers genieten van het strand op Mallorca.
Volledig scherm
Duitsers genieten van het strand op Mallorca.

Geen party’s, geen nachtleven: zo houdt Mallorca coronacijfers laag na aankomst duizenden toeristen

Tienduizenden Duitsers stapten eind maart het vliegtuig op om vakantie te vieren op Mallorca. Maar toch blijven de coronacijfers er goed. Vooral omdat je op het eiland op dit moment nauwelijks mag feesten.

3 reacties

 • Johnny Michiels

  1 maand geleden
  Prettige vakantie, doodsaai!
 • Jo DIERICKX

  1 maand geleden
  Toch raar ... in de winter zulke hoge coronacijfers en nu het seizoen aanbreekt zogoed als geen... ! Ik ben nieuwsgierig binnnen week of 3 wat het resulaat zal zijn als de feestvierders terug komen!
 • Dirk Jansen

  1 maand geleden
  Eerst zien en dan geloven dat de mensen die terugkeren uit vakantie hun allemaal gaan laten testen . Met al die mazen in het net geloof ik daar niets van
 1. REPORTAGE. Op Mallorca doen toeristen al waar u en ik van dromen: vakantie vieren. "Maar die Instagram-foto posten we toch maar niet”
  PREMIUM

  REPORTAGE. Op Mallorca doen toeristen al waar u en ik van dromen: vakantie vieren. "Maar die Instagram-fo­to posten we toch maar niet”

  Dos cervezas, por favor: hoe lang is het geleden dat u dát kon bestellen? Op Mallorca zijn er voor het eerst in lange tijd weer toeristen — al vragen die eerder ‘zwei Bier’. Deze paasvakantie doen zowat 40.000 Duitsers op het Spaanse eiland waar velen van dromen: zonnetje op het hoofd, tenen in het zand, pintje in de hand. Wij reisden de Duitsers achterna, en gingen na hoe het toerisme er probeert recht te krabbelen. "Hier kunnen we eindelijk weer een beetje genieten", vertellen de toeristen. Met een béétje eerlijke schaamte: "Die Instagram-foto posten we deze keer toch maar niet.”
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar