REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Gedaan met tickets van 10 euro bij Ryanair

Ryanair zal de komende jaren geen tickets meer kunnen aanbieden aan absolute bodemprijzen, zoals 0,99 of 9,99 euro. Dat heeft topman Michael O’Leary van de Ierse lowcostmaatschappij gezegd in een radio-interview met de Britse omroep BBC.

19 reacties

 • GUILLAUME OP DE BEECK

  2 maanden geleden
  Ik vlieg geregeld zo'n 4 keer per jaar met Ryanair en eigenlijk nog nooit problemen gehad. Personeel aan boord is heel voorkomend. Ze mochten inderdaad beter betaald worden. Dus ik begrijp ook hun recentste acties wel.
 • Lema Hosme

  2 maanden geleden
  Haha, Ryanair... Ja je betaalt weinig voor de vlucht, maar probeer geen bagage mee te nemen want die kost 3x zoveel. Wie proberen ze aan te trekken dan? Business reizigers die enkel een aktentas meenemen? Die zullen alvast niet komen voor het comfort, of het lekker eten aan boord.
 • Daniel Van Buggenhout

  2 maanden geleden
  Je oogst wat je zaait , gedaan met ryanair hier dan .
 • Ives Ameel

  2 maanden geleden
  Net zij hebben heel de vliegtuig industrie kapot gemaakt.
 • phil smedts

  2 maanden geleden
  Het treinticket naar de luchthaven is al duurder dan het vliegtuigticket, en men vraagt nog eens een extra toeslag op het treinticket om de luchthaven in te mogen. Hoe wil je op die manier mensen ertoe bewegen om meer milieuvriendelijk te gaan reizen. Waarom betalen luchtvaartmaatschappijen nog steeds geen belastingen op hun brandstof, terwijl de burger platbelast wordt op energie ?