Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Stad Roeselare
Volledig scherm
© Stad Roeselare

Fietstocht door Roeselare langs monumenten en terrasjes: een route voor de recreatieve fietser

Met onze challenge ‘De Ronde van HLN’ dagen we jou - samen met wielerheld Tom Boonen - uit om de 235 km van de Ronde van Vlaanderen te fietsen op drie weken tijd. En nee, niet elk tochtje hoeft er één te zijn waarbij je en bloc sprintjes trekt. Tijdens deze etappe fiets je op ‘t gemak langs het historisch erfgoed en de culturele hotspots van het mooie Roeselare.

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Zes op de tien Belgen vertrekken liefst 's nachts voor lange reis: kinderen slapen dan, maar vermoeidheid kan ook toeslaan bij bestuurder

  Zes op de tien Belgen vertrekken liefst 's nachts voor lange reis: kinderen slapen dan, maar vermoeid­heid kan ook toeslaan bij bestuurder

  Zowat zes op de tien Belgen vertrekken het liefst 's nachts als ze een lange vakantierit voor de boeg hebben. Dat blijkt uit resultaten van een enquête van verkeersveiligheidsinstituut Vias. Drie kwart van de bestuurders stopt onderweg om een dutje te doen. Een kwart zegt wel eens het gevoel te hebben gehad dat ze enkele seconden in slaap dommelden achter het stuur. Vias wijst erop dat een derde van de ongevallen op Franse autosnelwegen tijdens de vakantie aan vermoeidheid te wijten is.