Ga naar de mobiele website
^ Top

Fans kwaad omdat Walibi uur vroeger sluit dan beloofd tijdens Nocturne

photo_news
"Jullie stellen me oprecht teleur." Dat schreef Dieter Vanbeckevoort afgelopen nacht op de Facebookpagina van pretpark Walibi, nadat de attracties een uur vroeger gesloten waren dan aangekondigd. Walibi zou tijdens een speciale Nocturne immers open zijn tot 23 uur. Volgens het pretpark was er echter nog heel weinig volk. "Het is niet de bedoeling om dit zomaar te herhalen."

"De attracties gingen opeens dicht om 22 uur, zonder iets te melden. Alleen aan de infostand was er informatie te verkrijgen. De communicatie kon beter", aldus Vanbeckevoort op Facebook. "Met het nieuwe investeringsplan was ik oprecht blij. Nu stellen jullie me oprecht teleur. Het positieve aan vandaag was wel de vriendelijkheid van het personeel."

Facebook

Bezoekers die vroeger naar huis moesten dan gepland, kregen volgens Vanbeckevoort wel een kaartje waarmee ze bij een volgend bezoek met korting naar binnen kunnen. "Een magere troost. Jullie kunnen beter", klinkt het. "Ik heb er nochtans begrip voor dat (sommige) attracties vroeger sluiten, zeker in het achterste deel van het park. Maar ik miste echt communicatie. Jullie zijn Bobbejaanland niet."

Paasvakantie
Met dat laatste verwees hij naar een incident eerder dit jaar. Toen sloot het pretpark in Lichtaart ook een uur vroeger de deuren tijdens de paasvakantie omdat de bezoekersaantallen tegenvielen.

Naast Vanbeckevoort waren er nog pretparkgangers die er niet mee konden lachen. "Het park blijft open maar net over half tien werden de eerste attracties al gesloten. Erg slechte communicatie", klinkt het onder meer bij Christiaan Luijten. Op de website Loopings.nl zijn nog meer ontevreden geluiden te horen. "Alles sluiten om 22 uur en gasten naar huis sturen. Sorry, maar dit praat ik niet goed", aldus Lennert Magnus.

Slecht weer
Een woordvoerster van Walibi reageerde intussen al op Loopings.nl. Volgens haar waren veel bezoekers al rond 20 uur vertrokken door het slechte weer. "Het waren uitzonderlijke omstandigheden met echt nog maar weinig volk", aldus de voorlichtster. "Het is niet de bedoeling om dit zomaar te herhalen." 
8 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • peter deman

  Guylbert vind het ok als je om 21u55 een ticket voor walibi koopt en om 22u sluiten de attracties terwijl 23u beloofd is. Mag ik U mijn taxidienst aanbieden ? Na 500m stop ik gewoon en mag je uitstappen ( wel op voorhand betalen he ! ) zoals u moesten er meer zijn :-)

 • Dian Jans

  Wat een idee, ga nog eens een dagje Walibi doen.Maar dan wel in september in mijn verlof!

 • guilbert vannimmen

  Wat een drama, haha. Waar maken jullie zich toch zo druk over.

 • Resist You

  Schandalig, we betalen al immers genoeg voor een dagticket! En tzijn ook al geen normale tarieven meer...boycotten die handel.

 • Tess Vanreusel

  Ga da ni meer naar zo'n 'pretpark' Ben er ook geweest vorig jaar : De 'pret' is het aanschuiven voor een attractie... ja wadde ...!

Meld een bug