Illustratiebeeld Covid Safe Ticket
Volledig scherm
Illustratiebeeld Covid Safe Ticket © BELGA

EU-ministers keuren nieuwe aanbeveling over reizen goed: “Vanaf 1 februari geen reisbeperkingen meer voor houders coronacertificaat”

De lidstaten hebben het licht op groen gezet voor een nieuwe aanbeveling over de reisvoorwaarden binnen de Europese Unie. Vanaf 1 februari zouden er geen reisbeperkingen meer mogen gelden voor houders van een coronacertificaat, tenzij ze uit donkerrode regio's komen waar het coronavirus heel sterk circuleert.

19 reacties

 • Felix Strackx

  4 maanden geleden
  Toppie!
 • Philippe Vanderauwera

  4 maanden geleden
  Een stap in de goeie richting.
 • Franky Thienpont

  4 maanden geleden
  Ik moest om naar Dubai te reizen ondanks 3 vacins nog een extra PCR test te doen van Max 72 H voor aankomst. Bleek ik positief en had niet de minste klachten. Blijkt maar eens te meer dat we het allemaal niet meer onder kontrole hebben. Gelukkig verplichtte de reisorganisatie een extra verzekering waardoor alles gelukkig terugbetaald werd
 • Kris Van Mechelen

  4 maanden geleden
  Druist in tegen de Schengenregels, maar wat zijn regels nog waard tegenwoordig?
 • geert goethals

  4 maanden geleden
  en toch nog steeds die discriminatie ...en ze weten trouwens goed dat de gifspuiten niets uitgehaald hebben! (INTEGENDEEL)
 1. Japan gaat mondjesmaat weer toeristen toelaten

  Japan gaat mondjes­maat weer toeristen toelaten

  Japan gaat bij wijze van experiment kleine groepen toeristen via georganiseerde reizen weer toestaan in het land, nadat reizigers vanwege de coronapandemie eerder geweerd werden. In eerste instantie zullen toeristen uit de Verenigde Staten, Australië, Thailand en Singapore naar Japan mogen afreizen. Reizigers moeten wel een ziektekostenverzekering hebben en drie vaccinaties tegen het virus hebben gehad, aldus het Japanse bureau voor Toerisme.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.