Foto van een week geleden. Vandaag is het opnieuw prijs op de A7 in Frankrijk tussen Lyon en Orange.
Volledig scherm
Foto van een week geleden. Vandaag is het opnieuw prijs op de A7 in Frankrijk tussen Lyon en Orange. © AFP

Erg druk op snelwegen in Frankrijk en richting Italië: tot 5 uur aanschuiven

Het is vandaag opnieuw rode zaterdag op de Europese wegen. Het is opvallend druk in de richting van Italië en in Frankrijk is het op sommige plaatsen meer dan 5 uur aanschuiven.

4 reacties

 • Hugo hofmans

  2 weken geleden
  Ja, Vranz VanMaaren, dat zal wel. Ik wou eigenlijk besluiten dat er ergere zaken zijn op dit moment dan in file staan (hoewel dat ik warme temperaturen ook uitputtend kan zijn, zowel voor mens als voor auto, watertemperatuur van de auto).
 • Vranz VanMaaren

  2 weken geleden
  Nah, Hugo Hofmans, rond het hier genoemde Bordeaux en Lyon valt het wel mee met de wateroverlast.
 • patrick de bock

  2 weken geleden
  Ik moet altijd lachen als ik lees hoeveel uren men soms in de file staat richting het zuiden. Is dat dan een stressloos vakantiebegin? Ik blijf lekker in eigen land en geniet van de kleine dingen, een terrasje, een gewoon restaurantje, eens thuis zalig niks doen, …. en veel meer moet dat voor mijn niet zijn. Ieder zijn meug.
 • Hugo hofmans

  2 weken geleden
  Het vakantieverkeer moet begrip opbrengen als ze wat in de file staan door de wateroverlast. Denk maar eens al die mensen die ook graag op vakantie zouden gaan, maar nu ofwel in opvangcentrums zitten, ofwel hun huizen proberen op te kuisen. We moeten solidair zijn en gelukkig zijn daar al veel initiatieven van te zien.