Efteling verkozen tot beste pretpark ter wereld

Efteling/ANP
De Efteling is door Theme Park Insider, een gerenommeerde pretparkwebsite, verkozen tot beste pretpark ter wereld. En dan is de nieuwste attractie Symbolica nog niet eens in de stemming opgenomen.

Tokyo DisneySea voerde al zes jaar de ranglijst van Theme Park Insider aan, maar dit jaar is de Efteling er eindelijk in geslaagd de eerste plaats weg te kapen. "De Efteling was al lang favoriet, maar grijpt nu voor het eerst de topplaats in onze ranking", zo luidt het bij Theme Park Insider. "En dat zelfs zonder hulp van hun nieuwe attractie Symbolica."

Trots

De Efteling reageert opgetogen over de verkiezingen. "We zijn trots dat we tot beste pretpark zijn uitgeroepen!" klinkt het in een tweet.

Disneyland Parijs

Theme Park Insider reikt al voor de zestiende keer awards uit aan pretparken. Niet alleen het beste pretpark wordt bekroond, maar ook de beste nieuwe attractie, de beste nieuwe rollercoaster, het beste hotel en de beste maaltijd. De award voor beste nieuwe show ging naar 'Mickey en de goochelaar' in Disneyland Parijs.
3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Bitter Sweet

    Hier moet ik toch goed om lachen. Ben vorig jaar in Gardaland geweest, dat is toch een niveau hoger. Nog maar te zwijgen over de Amerikaanse pretparken. 1 Woord: steekpenningen

  • Kirra Vanlingen

    En terecht het is ook niet gemakkelijk om een romstoel client in een atractie te krygen waarom zit hij in een rolstoel wat zit er achter uitlokkende factor epilepsi aanval....of gewoon beenbreuk iedete bezoeker correct benaderen is niet gemakkelijk en een zware uitdaging

  • Didi Verstrae

    Dat begrijp je toch niet eerst doen ze moeilijk over rolstoel patiënten en nu zijn ze verkozen voor de bestel?wat gaan we nog allemaal horen?