17 maart: een studente (met zonnebril) uit New York City en een studente uit de staat Indiana zitten op de schouders van enkele mannelijke collega's en vieren hun Spring Break op een strand in Pompano Beach nabij de stad Fort Lauderdale (Florida).
Volledig scherm
17 maart: een studente (met zonnebril) uit New York City en een studente uit de staat Indiana zitten op de schouders van enkele mannelijke collega's en vieren hun Spring Break op een strand in Pompano Beach nabij de stad Fort Lauderdale (Florida). © AP

Eerste Spring Breakers testen positief op coronavirus

CORONAVIRUSHet was verwacht en is nu bittere realiteit: enkele Amerikaanse studenten die de vorige weken nog uitgelaten feestvierden op stranden in Florida tijdens hun ‘Spring Break’, hebben inmiddels positief getest op het coronavirus. Twee universiteiten meldden in totaal zo’n vijftien besmettingen.

4 reacties

 • Jozef Van Schuerbeeck

  1 jaar geleden
  Nu gaan andere mensen hun leven moeten riskeren om deze dwazeriken te redden. Het mensdom zoals het is.
 • Jozef Van Schuerbeeck

  1 jaar geleden
  Wat kan men daarop zeggen. Zulke mensen gaat men nu moeten verzorgen en zijn eigen leven op het spel zetten. Heel straf.
 • Heinrich Wolf

  1 jaar geleden
  Enkele dagen geleden nog een grote mond: 'als we het krijgen dan ist dat zo'. En nu? Hoeveel medestudenten en burgers hebben ze nu door hun onverschilligheid reeds besmet? De 'elite' zet het leven van andere burgers, voor de leute niet te missen, op het spel.
 • Nicolas Van Hoecke

  1 jaar geleden
  Tjah, vele Amerikanen denken dat ze op een ander planeet leven. Sommigene weten waarschijnlijk zelf niet dat er een virus is.