Onze reisexpert Johan Lambrechts zocht naar de interessantste zomervakantieaanbiedingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze reisexpert Johan Lambrechts zocht naar de interessantste zomervakantieaanbiedingen. © Getty Images/rv

"Een week all-inclusive Turkije vanaf 349 euro": dit zijn de aantrekkelijkst geprijsde zonbestemmingen van het moment

Nooit makkelijk voor een reiziger: boek je nú je zomervakantie, of wacht je op last minutes? Dit jaar is de vraag door de fikse prijsstijging van goederen en diensten pertinenter dan ooit. Een kleine rondvraag leert dat je door het kiezen voor een goedkope bestemming opvallend goed geprijsde deals in de wacht kunt slepen. Onze reisexpert Johan Lambrechts scande de markt op zoek naar aanbiedingen.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. “Er zijn maar twee verzekeringen die je écht nodig hebt”: onze reisexpert geeft advies voor een huurauto op reis
  PREMIUM

  “Er zijn maar twee verzekerin­gen die je écht nodig hebt”: onze reisexpert geeft advies voor een huurauto op reis

  Autoverhuurder Sunny Cars waarschuwt voor schaarste aan huurauto’s de komende maanden, nu de reiswereld weer boomt. Maar naast goed op tijd boeken, zijn er nog meer dingen om op te letten als je een huurauto reserveert. Waarvoor moet je je allemaal extra verzekeren? En wat betekenen al die afkortingen in je contract? Onze reisexpert Johan Lambrechts zocht het voor je uit.