Dronken reiziger slaat incheckbalie van luchthaven in Moskou aan diggelen

De man reageerde zijn frustratie af op een incheckbalie
Twitter De man reageerde zijn frustratie af op een incheckbalie
Een vooralsnog onbekende man die op Sheremetyevo International Airport in Moskou zijn vlucht miste omdat hij te lang alcohol had zitten drinken in een bar in de vertrekhal, heeft uit pure wanhoop en woede een incheckbalie aan diggelen geslagen. Op beelden van beveiligingscamera's is te zien hoe de beschonken en gefrustreerd ogende reiziger tekeer gaat.

Uit de video die door de plaatselijke autoriteiten is vrijgegeven, blijkt dat andere reizigers de vloekende en tierende man negeren, maar dat enkele beveiligingsagenten al snel aan komen rennen om de agressief ogende persoon te overmeesteren. Dat lukte met enige moeite. Uiteindelijk werd de man tegen de grond gegooid en afgevoerd. 

Volgens een woordvoerder van het vliegveld is de man gearresteerd en wordt hij verdacht van vandalisme, het verstoren van de openbare orde en het vernielen van apparatuur. Of de reiziger nog steeds vastzit, is onduidelijk. Hoe dan ook wordt de vlucht die hij miste niet vergoed. De veiligheidsdienst van de luchthaven krijgt een groot compliment van de luchthavendirectie. “Door het koelbloedige optreden van de beveiligers kon erger worden voorkomen en de rust in de vertrekhal snel terugkeren.”
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • piet devlieger

    In Moskou zal dat snel en adequaat geregeld worden. Die gast zal zijn daden nog bitter beklagen.

  • guy vermeulen

    Voor te beginnen twee jaar cel.,alles vergoeden. Ze zullen het anders nooit af leren. Moest dit hier bij ons gebeuren krijg je van de rechters nog een doos pralines bij.