Rhodos
Volledig scherm
Rhodos © Getty Images

Dit zijn de 5 populairste reisbestemmingen voor deze zomer

Steeds meer zones in Europa kleuren oranje en de zomer staat nu echt wel voor de deur. En dat is ook te merken aan de vakantieboekingen die in stijgende lijn zitten. “Wij hebben er goede hoop op dat Europa tegen de start van het hoogseizoen nog een stuk meer oranje zal kleuren dan nu”, zegt Piet Demeyere van reisorganisatie TUI bij HLN LIVE. Dit zijn de topbestemmingen voor deze zomer.

13 reacties

 • Sandra Colpaert

  2 weken geleden
  Maar de over grote meerderheid van de reizigers zal in juli en augustus niet volledig gevaccineerd zijn . Dus het corona paspoort zal maar voor een paar mensen van tel zijn.
 • Mireille Vergauwen

  2 weken geleden
  Kroatië inderdaad voor mij ook de top! Door omstandigheden geen reizen meer maar mooie herinneringen blijven!
 • joyce vermaelen

  2 weken geleden
  Kroatië niet vergeten. Prachtig land en heeft niet veel last gehad van Covid! Je kan er gewoon met de auto naartoe en geraakt er binnen met een PCR test van max 48u oud.
 • Paul Schram

  2 weken geleden
  Al weken volledig gevaccineerd, maar geraak niet aan een officieel attest (met ook Engelse vertaling) op dit ogenblik... Hoe kan dat nu in dit digitale tijdperk?
 • Tom Geukens

  2 weken geleden
  Moet er ook eens niet vermeld worden dat reisorganisaties verplicht zijn om pakketreizen naar rode zones te annuleren? Ook autovakanties. Heb ik pas ontdekt toen ik zelf contact opnam met mijn reisorganisatie.
 1. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.