Dit is het beste hotel ter wereld (volgens TripAdvisor)

Nog op zoek naar een vakantiebestemming? Dan zijn de Malediven misschien wel the place to be. Zeker als je een reis plant naar Gili Lankanfushi Maladives. Het hotel werd dit jaar uitgeroepen tot beste ter wereld door TripAdvisor.

Om er te verblijven, moet je wel (heel) diep in de buidel tasten. Een overnachting kost immers ruim 1.500 euro. Voor die prijs beschik je over onder andere een privézonneterras met ligstoelen, buitendouche en 'watertuin'.

En dat laatste mag u letterlijk nemen.

Alle 45 accomodaties in het luxeresort staan immers in een lagune van het kleine koraaleiland Lankanfushi, oftewel 45 droomplekjes om volledig tot rust te komen, inclusief een prachtzicht van 360°.

Genieten kan overigens ook in de spa - met glazen vloer - tijdens ayurvedische behandelingen of yogaprogramma's. Wie meer actie wil, kan gaan duiken of tennissen. Of wat dacht u van een uitstap naar een van de nabijgelegen eilanden?

Reizigers die de plek al bezochten zijn alvast dolenthousiast. Van "we hadden een geweldige tijd" tot "dit is het paradijs": allen zijn ze positief.

Meer vakantietips, oftewel de rest van de top tien met beste hotels ter wereld volgens TripAdvisor, ontdek je hieronder: