Volledig scherm
© kos

Dertien skicentra open in provincies Luik en Luxemburg

ReizenIn de provincie Luxemburg zijn vandaag verscheidene ski- en langlaufcentra opengegaan, onder meer in Saint-Hubert, Samrée en Martelange. In de Oostkantons zijn de pistes van Xhoffraix en Mont Rigi toegankelijk, alsook de skipiste van Thier des Rexhons in Spa. In totaal zijn dertien centra open na de sneeuw die gisteren gevallen is.

 1. Vergeet de ‘staycation’, hier is de ‘workation’: telewerken vanuit all-inhotel: “Het doet wonderen voor mijn productiviteit”
  PREMIUM

  Vergeet de ‘staycation’, hier is de ‘workation’: telewerken vanuit all-inhotel: “Het doet wonderen voor mijn productivi­teit”

  ‘Staycation’, dat kenden we al. Maar had u al van een ‘workation’ gehoord? Werken terwijl je op vakantie bent. Het voordeel van je job uitoefenen terwijl je een kleurtje pakt: het kost je geen vakantiedagen. Touroperator TUI ziet brood in het concept en heeft alvast zeven Belgen en Nederlanders naar Portugal gestuurd om het uit te testen: “Het geeft me een enorme boost.”
 2. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”