Exclusief voor abonnees

DE VAKANTIE VAN Ann Wauters: “Rentenieren in de zon, dat is nu ook weer niet mijn ambitie”

Vijf jaar geleden kochten Ann Wauters en haar gezin, samen met vrienden, een zomerhuis met zwembad nabij Valencia. Haar grootste uitspatting, vindt ze zelf. “Mij overvalt hier: de rust”
Photo News Vijf jaar geleden kochten Ann Wauters en haar gezin, samen met vrienden, een zomerhuis met zwembad nabij Valencia. Haar grootste uitspatting, vindt ze zelf. “Mij overvalt hier: de rust”
Er is over getwijfeld. Nagedacht. Gepraat en opnieuw. Tot haar vrouw zei, daags voor het geplande vertrek: 'Vanaf nu luister ik níet meer naar het nieuws. Ik wil de zon!' Zo blazen Ann Wauters en haar gezin toch uit in hun zomerhuis met zwembad in Benissa, Spanje. Na haar coronabesmetting, haar gedroomde kwalificatie voor de Olympische Spelen én het wrede uitstel daarvan. Het 1,95 meter grote basketwonder en haar kapotte knieën, ze blijven voorzichtig: "We zullen zien of we het allemaal nog halen."

Je hebt 3% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Nele Van wesemael

    De rots van calpe beklim je niet. Dat is een stevige wandeling over een pad. Dat kan je dus inderdaad met kinderen doen.

  • chris krik

    De overheid komt teveel tussen in concurrentiestrijd tussen de warenhuizen. In nadeel van consument! Voorlopig blijf ik lekker over de grens shoppen met Nederland waar we eerlijke prijzen hebben voor consument!

  • John Van de Vyver

    Wat een lieve, warme madame