Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.

De ongerepte kusten van Zeeland, een portie Cape Cod dichtbij huis

Een lange wandeling op een strand waar je nauwelijks iemand tegenkomt? Dan kan je naar Cape Cod, voor de mooiste desolate stranden van de VS. Of... naar Zeeland! Reisblogger-Tjoolaard Niel Van Herck neemt je mee.

 1. Vertrekt Ryanair straks echt uit Zaventem? Luchtvaartmaatschappij roept personeel Brussels Airport bijeen voor “belangrijke update”

  Vertrekt Ryanair straks echt uit Zaventem? Luchtvaart­maat­schap­pij roept personeel Brussels Airport bijeen voor “belangrij­ke update”

  De Ierse lagekostenmaatschappij Ryanair heeft voor woensdagochtend al het personeel op Brussels Airport bijeengeroepen voor “een belangrijke update over de basis”, zo schrijft ‘De Tijd’. Die update heeft mogelijk te maken met de recente uitspraken van CEO Michael O’Leary, die er vorige week mee dreigde om de activiteiten van de luchtvaartmaatschappij op Brussels Airport stop te zetten.
 2. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 3. 200 Belgen krijgen na uur wachten in vliegtuig via sms te horen dat vlucht uit Gran Canaria niet meer vertrekt

  200 Belgen krijgen na uur wachten in vliegtuig via sms te horen dat vlucht uit Gran Canaria niet meer vertrekt

  Zo’n tweehonderd Belgen zijn gisteravond laat gestrand op Gran Canaria. Ze zaten al een uur in het toestel te wachten toen ze plots een sms’je kregen van luchtvaartmaatschappij TUIfly: door een vertraging was het maximum aantal uren van de crew bereikt. Diezelfde avond nog terugvliegen naar Oostende zat er dus niet meer in. Gestrande reiziger Geert De Cuyper uit Geraardsbergen hekelt de late en onpersoonlijke communicatie van TUIfly. “Het gebrek aan menselijkheid is ontstellend.” Uiteindelijk bleek een probleem met de pushback truck aan de basis te liggen.