De leukste manier om je ecocheques te spenderen

unsplash
Krijg je binnenkort je ecocheques en heb je toevallig geen nieuwe koelkast of wasmachine nodig? Laat die cheques dan niet op een hoopje verstoffen. Er zijn veel leuke manieren waarop je ecocheques kan gebruiken, zoals een reis boeken bijvoorbeeld.

In België: 
Geen vakantie naar het buitenland op de planning staan dit jaar? Dat moet ook niet, een staycation kan minstens even leuk zijn. Heb je toch nog behoefte aan een weekendje weg, dan moet je het niet altijd ver gaan zoeken. Trek naar een Belgische stad en wees voor een weekend toerist in eigen land!

Met ecocheques kan je bijvoorbeeld zonder al te veel moeite een weekendje Antwerpen boeken. Eerst en vooral: laat je auto thuis en kies voor een treinreisje, je kan treintickets in België met ecocheques betalen. Antwerpen mag dan wel het modewalhalla van België zijn, shoppen hoeft niet altijd. Breng eens een bezoekje aan de Zoo van Antwerpen, waarvan je het toegangsticket ook met ecocheques betaalt. Genoeg rondgewandeld, gegeten en dieren gespot? Dan kan je 's avonds je hoofd neerleggen in het Radisson Blu Astrid Hotel, midden in het centrum van Antwerpen, en ja ook daar kan je betalen met ecocheques. 

Is Antwerpen niet meteen jouw ding, surf dan eens naar de website van greenkey, daarop kan je alle ecocheque-vriendelijke hotels en activiteiten uit heel Europa bekijken.


In het buitenland: 
Is het buitenland toch te aanlokkelijk en wil je er toch een paar dagen op uit, dan kan je ook dat met ecocheques doen. 

Tickets voor Thalys en Eurostar kan je normaal niet bemachtigen met ecocheques, maar wij kennen een achterdeurtje. Wanneer je via Euroreizen.beTranseurope of Tui (alleen in Tui reisbureaus) boekt kan je wel een kaartje voor de trein kopen met je ecocheques.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.