De cruise langs de Middellandse Zee heeft stops in Barcelona, Livorno, Rome, Pompeï, Vesuvius en Cannes.
Volledig scherm
PREMIUM
De cruise langs de Middellandse Zee heeft stops in Barcelona, Livorno, Rome, Pompeï, Vesuvius en Cannes. © Johan Allwrite

Cruisen op de Middellandse Zee zonder je blauw te betalen: dit krijg je vanaf 1.000 euro per week

Als single op cruise? Vroeger was het enkel weggelegd voor soloreizigers met een stevige bankrekening. Maar er is flink wat veranderd in de cruisewereld. We scheepten in op de Norwegian Epic, die uitgerust is met speciale solokajuiten, zonder dat je daar een meerprijs voor betaalt.

9 reacties

 • Freddy De Vos

  2 jaar geleden
  Moet echt de moeite zijn, maar ik vind het persoonlijk te duur.
 • Jaak Casteleyn

  2 jaar geleden
  Weg met die onnozele cruises, de ecologische voetafdruk is immens.
 • Peter Jacobus

  2 jaar geleden
  Heb er maar 1300€voor een volle maand mee te leven
 • Guido De Deken

  2 jaar geleden
  Opgelet cruises zijn duur. Bij de basisprijs komt er nog veel bij kijken, alle dure uitstappen, drankenpakket is soms beperk t in drank, verplichte fooi aan 10 euro per dag per persoon die op het einde van uw reis automatisch op uw factuur komen, ramen op de kamer, balkon op de kamer, alle relaxatiegeneugten, extra fooien aan kamermeisjes en garcons wil je een goede service, heen en terugreis naar haven van vertrek en aankomst. Goed rekenen op voorhand.
 • DIRK VANGOSSUM

  2 jaar geleden
  @fons de spons : voor 99,-euro extra, dranken inbegrepen.
 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar