Tourwinnaar Egan Bernal
Volledig scherm
PREMIUM
Tourwinnaar Egan Bernal © Photo News

Colombia schudt Escobar-imago van zich af: land populairder dan ooit bij toeristen

“Dit is niet alleen mijn overwinning, maar ook die van Colombia.” Profetische woorden van Tourwinnaar Egan Bernal- de eerste gele Colombiaan ooit: het land ontwaakt na jaren van slechte reputatie door drugs en FARC-rebellen. Colombia is populairder dan het ooit is geweest. “En de grootste groei moet nog komen”, verwachten experts.

4 reacties

 • Bernd Vaes

  2 jaar geleden
  Columbia is inderdaad heel wat populair geworden bij toeristen, maar dat heeft niets met Bernal te maken! Het toerisme naar Columbia stijgt al enkele jaren, aldus lang voor Bernal een „naam“ was.
 • Jos Vangeel

  2 jaar geleden
  Ben vorig jaar op reis naar Colombia geweest . Prachtige natuur en cultuur . Een aanrader !!!
 • jose ceraia

  2 jaar geleden
  Ik wens aan allen die naar Colombia reizen veel geluk toe.Het gevaar van Farc of Auc is wel erg geminderd, maar er zijn enorm veel bendes bijgekomen, en die veel gevaarlijker zijn dan de eerst genoemden. Ik ben er wel enkele keren geweest,mijn vrouw is van Medellin, maar ga er niet de straat op zonder begeleiding van een colombiaan(se).Alleen al door onze huidskleur zijn we prachtig doelwit voor dieven of criminelen.Ze zien ons van verre komen.
 • maurice snelders

  2 jaar geleden
  Hoe naief kunnen ze daar zijn. Er staan al lang 10 andere escobar's klaar. Die drug kartels vechten al generaties lang om de macht te hebben. Los van dat proficiat voor Egan Bernal..
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).