Dimitri Ramondino (39) is op dit moment aan het skiën in Tirol.
Volledig scherm
PREMIUM
Dimitri Ramondino (39) is op dit moment aan het skiën in Tirol. © GEPA pictures

Buitenlanders nog niet welkom in Oostenrijks skidorp Ischgl, maar deze Vlaming beleeft er toch witte kerst: “Ik logeer als enige in gesloten hotel”

Hoewel de Oostenrijkse regering beslist heeft dat de skigebieden mogen heropenen, blijven de pistes in Ischgl gewoon dicht. Daar durft men geen enkel risico nemen nadat bij het begin van de pandemie meer dan 6.000 toeristen met Covid-19 naar huis terugkeerden. Buitenlanders zijn er niet welkom, maar alvast één Vlaming geniet er van een witte kerst én stond er al op de latten.

22 reacties

 • Jules Vermeers

  7 dagen geleden
  kan hij ons dan lekker komen besmetten.
 • Frederik Lootens

  3 weken geleden
  Mensen toch lees eens het artikel volledig,vooraleer je onterecht deze man beschuldigd. Moest alles zo veilig verlopen als daar,dan is het virus al lang geminimaliseerd.
 • Dirk Delaere

  3 weken geleden
  Hij denkt blijkbaar van zichzelf dat hij het warm water geeft uitgevonden, maar bewijst met dit interview net dat hij de domheid zelf is.
 • Mario Vanbergen

  3 weken geleden
  Het leven bestaat uit skiën alleen voor deze grote mijnheer.
 • Stephan Chef

  3 weken geleden
  Het coronavirus komt van China, gaan we nu China boycotten en geen Chinese producten kopen? Dacht het niet, heel kortzichtige reactie hier.
 1. "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord
  Play

  "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord

 2. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown