Brussels Airlines vliegt al zeker niet tot 15 mei

EPA
Brussels Airlines zal zijn vluchten ten vroegste op 15 mei hervatten. Dat meldt de Belgische luchtvaartmaatschappij. De heropstart zal gebeuren met een beperkt aanbod.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De maatschappij verlengt de tijdelijke opschorting van haar activiteiten met vier weken. Er blijven wel vliegtuigen beschikbaar voor repatriëringsvluchten en het vervoer van humanitaire goederen. 

Passagiers wiens vlucht geannuleerd werden hebben tot 31 augustus 2020 de tijd om een nieuwe vertrekdatum en bestemming kiezen. De reis kan worden uitgesteld tot 30 april 2021.

De tijdelijke technische werkloosheid voor alle 4.200 medewerkers van Brussels Airlines wordt verlengd in functie van de tijdelijke opschorting van de vluchtactiviteiten.

Later meer
11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • sylvie vereecke

  Aan diegene die steeds kritiek uiten,hopelijk zijn zij dé voorbeeldige burger,STOP daar eens mee! Laten we eens gaan voor het bestrijden van het virus én de heropstart van ieders werk én economie om zo weer te kunnen genieten wat dit leven ons geeft... Waarvoor dank

 • Wilfried Ruts

  lufthansa is al langer van plan deze verliespost te laten vallen en gelijk hebben ze.

 • Leslie Fruythof

  Blijkbaar kan men geen terugbetaling meer krijgen voor de geannuleerde vluchten.Dit kan toch niet?

 • Jos Vanhout

  Ik denk niet dat Brussels Airlines ooit nog zal vliegen.

 • Frederik Lootens

  Vliegtuigen hebben in een Minumum tijd, de ganse wereld besmet. Logisch dat er niet meer gevlogen wordt dit jaar.